Om os

Mit navn er Brian Berglund og er ejer af enkeltmandsvirksomheden Arresø el og teknik.

Jeg startede virksomheden i efteråret 2018, efter jeg havde end min uddannelse som autoriseret el-installatør. Forinden min virksomhed har jeg arbejdet som elektriker i 7 år.

Min motivation for at danne min virksomhed var, at jeg i mine år som elektriker oplevede, at kundepleje og arbejdsmiljø ikke altid var 1. prioritet, og at aftaler tit ikke blev overholdt.

Det er vigtigt for mig at kunden føler, at aftaler tages meget seriøst, og at kunden selvfølgelig føler sig tryg under hele processen og ved de har en kontaktperson der altid er klar med svar på eventuelle spørgsmål, og jeg valgte derfor at stifte min egen virksomhed, hvor jeg kan stå 100% indenfor de aftaler der laves, og det stykke arbejde der udføres.

Jeg er 36 år og bor i Frederiksværk sammen med min kone og vores 2 børn og vores hund. Jeg har boet det meste af mit liv i Halsnæs området og kender det derfor rigtig godt. Når jeg ikke arbejder bruger jeg meget tid sammen med mine børn, og nyder at bruge den skønne natur vi har i Halsnæs kommune til gå og løbeture, og hyggetid med familien.